Bergerac Rouge

 

Bergerac Rouge Bio

Nouveauté : Bergerac Rouge 2018
Ça Sulfit!

Commentaire magazine la Revue du Vin de France Novembre 2018, numéro spécial salons :

« Nouvelle cuvée sans soufre ajouté en forme de coup de pied dans la fourmilière. La bouche est pulpeuse et pleine de vie, les tanins en relief. Après aération, on devine des notes de violette, de garrigue et de myrtille. »

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Bergerac Rouge Bio

Bergerac Rouge 2018
Jour de Fruit

Deep ruby colour. Nose of cherry with blackcurrant, when swirled, strawberry emerges. The attack is round with intensity, followed by a blended tannic flavour, with a fruity finish revealing an excellent maturity of the grapes.

13.5/20 Revue des Vins de France 2020

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Vin Bergerac Rouge Abbaye  

Bergerac Rouge 2016
L'abbaye

The charming, earthy nose suggests the horns of death. The texture, fine and precise, evolves on the palate with notes of blueberries and black pepper. The length is then expressed by black fruits, with a granular sensation that provokes intense salivation. A very easy-drinking wine."

15.5/20 Revue des Vins de France 2020

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